Opis forum
GoD Member
Dzisiaj gadałem z Marco, mówił, że pogada z Komem w tym tygodniu i Soxem czy Gumkiem.
PODOBNO zainteresowany jest tez Kudłaty zwany Vinem!
GoD Member
Marco tak mówił, więc może jest w tej legendzie ziarnko prawdy .
generalnie tak
na imprezie nie udalomi sie pogadac gdyz obowiazki gospodzarza mnie zatrzymaly a potem zalalem palke ;]
z vinem to jest prawdziwa bajka rozmawialem z nim telefonicznie i powiedzial zeby mu dac znac jak juz ustalimy termin i jak bedzie mial czas to wpadnie bo checi to on ma
imo musze ogarnac tych cwaniakow ze stolicy i ustalic co i jak
btw do vipa moznaby sie odezwac ;] i zobaczyc co on na to
GoD Member
Wszystko ładnie tylko [wulg.] KIEDY I GDZIE ?
Mówicie impreza. Jak ktoś by sobie życzył mojej obecności to możecie dać znać, niestety po ostatnich wydarzeniach (POZDROWIENIA WSZYSCY WIEDZA DLA KOGO) mam 3 małe warunki (albo 2):
a) raczej nie moge w ten weekend miec szkoly
b) spodziewam się, że osoba zamieszkująca miasto w którym odbędzie się spotkanie odbierze mnie z dworca
c) miło by było, gdyby w razie rly długie popijawy, było ewentualnie gdzie spać (może być jakiś hostel czy coś)
Ostatnio edytowany przez idid (2010-10-19 17:25:48)
GoD Member
Dobra to się robi nudne i wychodzi jak zwykle. Wszyscy chcą i na tym się kończy. Stąd pytanie to Ida i do Łodzi, bo stolyca się nie umie zorganizować, kiedy wstępnie się możemy umówić. I jak? Nocka w Łodzi czy będę mógł najebany wracać nocnym busem lub pociągiem. Kiedy byśmy startowali? Wieczorem czy po południu? I gdzie byśmy pili?
Tyle, że ja na 99% pracuje 12tego ; p
Btw Xan - na stolice nie ma co liczyc, tam jedyny ogarniety atm to chyba Gum3k, a i on narazie nie kwapi gdzies sie wybierac bo go zapraszamy juz od dluzszego czasu na slask.