Opis forum
GoD Member
Marek napisał:
Xan nieznasz się !!!
Łin to skarb (nasz największy)
trzeba go będzie zakopać
!!!!!!!!!!!!!!
Marek mnie zownił
Od dzisiaj oficjalnie jest mądrzejszy ode mnie xd
marco156 napisał:
a nieoficjalnie wiemy ze ma balkonik
mam i co z tego ?
ładnie również tańczę - czego Ty nie potrafisz
btw. na siłę to się można zesrać a nie próbować "rozśmieszyć"
GoD Member
co za [wulg.] tepak pokasowal posty ?
gz ....
GoD Member
nikomu sie ostatnio nie wyplakiwalem, a tym bardziej na forum
toczy sie luzna rozmowa a ty musisz [wulg.] akurat posty kasowac
to nie sa sprawy klanowe tylko komentarze i wrazenia odnosnie zloty wiec wiadomo ze bedzie SPAM
zatem next time kasuj sobie posty gdzie indziej
Kom masz jak widzę jakieś problemy zatem Ci wyjaśnię tutaj ( przecież należy brudy na forum a nie priv wyciągać)
- Nie skasowałem ostatnio (ze 3-4 m-ce) żadnego posta
- Zamiast płakać że masz "zmienione ava" Adminowi (czyt. Vinowi, o dziwo na GG <- tu potrafiłeś użyć komunikatora) mogłeś je sobie skasować i napisać że sobie nie życzysz lub coś w ten deseń ( tylko Tobie sie nie spodobał i to Ty rozpętałeś "burzę" w którą Vin dał się wciągnąć)
- Jeśli jest coś czego nie zrozumiałeś to chętnie Ci wyjaśnię ( gdzie tylko będziesz chciał i w jaki sposób będziesz chciał)
I byłbym zapomnial, zanim zaczniesz do mnie odnosić sie wulgarnie zastanów się czy aby jestem odpowiednią osobą.
Panowie pozwólcie że załagodze wasz spór.
Po 1 to JA! skasowałem troche postow bo nic nie wnosiły i toczyły sie głownie między mną a markiem (powiedzmy ostra wymiana zdań) która spowodowana była nieporozumieniem co sobie wczoraj z Markiem wyjasniliśmy. Skasowałem je gdyż doszedłem do wniosku że były zbędne- konflikt został zażegnany i nie było powodu by nasze ataki na siebie między mna a Markiem tu zostały.
Spowodowane były ta aferą z avatarami, która z głupiej i niewinnej zabawy przerodziła się w dośc duży spór- dużo było też tu mojej winy za co serdecznie przepraszam.
Vin napisał:
Panowie pozwólcie że załagodze wasz spór.
Po 1 to JA! skasowałem troche postow bo nic nie wnosiły i toczyły sie głownie między mną a markiem (powiedzmy ostra wymiana zdań) która spowodowana była nieporozumieniem co sobie wczoraj z Markiem wyjasniliśmy. Skasowałem je gdyż doszedłem do wniosku że były zbędne- konflikt został zażegnany i nie było powodu by nasze ataki na siebie między mna a Markiem tu zostały.
Spowodowane były ta aferą z avatarami, która z głupiej i niewinnej zabawy przerodziła się w dośc duży spór- dużo było też tu mojej winy za co serdecznie przepraszam.
wybaczam mozesz nie klekac
no a teraz na powaznie kom marek przeproscie sie i ucalujcie potem sie wklei w jsp i bedzie record topic
GoD Member
buzi ;]
ale serio myslalem ze to ty pokasowales posty
anyway to bylo bezsensu Łin
GoD Member
a ja tu widze niezlego betona z Twojej strony Chapciu ;ddddddd